Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Ez igazán sajnálatos kolléga
Igaz az SGM módok nem a legstabilabbak és voltak bennük ismerős küldetések,de ezek ellenére jó volt játszanom velük.Még azt is megbocsájtottam neki ha kitolt velem párszor.Ezt arra értem hogy crashelt sokat (a mentés problémát nem említem mert nekem olyan nem volt).Esetleg van valami info az In spite of death második kiadásáról?Mikor várható kb?Ha tudsz valamit ne tartsd magadban 
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
nincs más hozzáfűznivalóm:

-
Dhampir
félisten
válasz
Physicist03
üzenetére
Eddigi használhatóságát tekintve (fagyások stb.) számomra ez üdítően jó hírként hat. Remélem inkább újraírják az egészet, mintsem fércmunkákkal riasszák el a Stalker rajongótábort.
Az alapos tesztelés alatt álló Lost Alpha legyen a mintájuk!
-
törölt tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Az fasza. Akkor a Lost Alpha marad csak? Ja meg jön az új Misery is. Shit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igaz az SGM módok nem a legstabilabbak és voltak bennük ismerős küldetések,de ezek ellenére jó volt játszanom velük.Még azt is megbocsájtottam neki ha kitolt velem párszor.Ezt arra értem hogy crashelt sokat (a mentés problémát nem említem mert nekem olyan nem volt).Esetleg van valami info az In spite of death második kiadásáról?Mikor várható kb?Ha tudsz valamit ne tartsd magadban 
shield