- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreEgy masik rajongo - nem jut eszembe a neve, tul ritkan jarok erre a forumra - megadta a sorrendet, ugyanaz mint az altalad ajanlottban, azaz 1-tol 3-ig, az utolso a magyaritas, tehat nalam 4 lepesben tortent. Az erdekesseg az, hogy amikor legeloszor elinditottam, akkor mondjuk kb 5 perc alatt elindult, csinalt egy alapmentest ugye, azaz a kezdest, aztan felvettem az elso kuldetest, elmentem a faluhoz, ott lelottem egy banditat, utanna megnyomtam az F5-ot, azaz gyorsmentest csinaltam, de tobbet nem jatszodtam, mert epp elutaztunk 10 napra. 
 Es amikor hazajottem, egyik mentest sem volt hajlando betolteni, egy bizonyos ido utan kifagyott.Miben kulonbozik az SGM 2.2 az ENOT-tol ? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (3db érhető el)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield