- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Physicist03 #9222 üzenetére
Egy masik rajongo - nem jut eszembe a neve, tul ritkan jarok erre a forumra - megadta a sorrendet, ugyanaz mint az altalad ajanlottban, azaz 1-tol 3-ig, az utolso a magyaritas, tehat nalam 4 lepesben tortent.
Az erdekesseg az, hogy amikor legeloszor elinditottam, akkor mondjuk kb 5 perc alatt elindult, csinalt egy alapmentest ugye, azaz a kezdest, aztan felvettem az elso kuldetest, elmentem a faluhoz, ott lelottem egy banditat, utanna megnyomtam az F5-ot, azaz gyorsmentest csinaltam, de tobbet nem jatszodtam, mert epp elutaztunk 10 napra.
Es amikor hazajottem, egyik mentest sem volt hajlando betolteni, egy bizonyos ido utan kifagyott.Miben kulonbozik az SGM 2.2 az ENOT-tol ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest