Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
Sziasztok!
A napokban játszottam végig a játékot és azt kell hogy mondjam hogy ez a rész is tetszett
Nah de nem élménybeszámolót szeretnék én itt tartani, csak gondoltam megosztok egy érdekes bug-ot. Ez akkor történt mikor menekülünk ki Pripyatból és zombikon kell átküzdenünk magunkat. Szépen törünk előre, amikor egyszer csak észreveszem, hogy mikor lekaptam egy zombit az egyik épületnél, elkezdett vergődni (idáig ez nem is volt furcsa, mert ez megszokott a játékmotornál) csak aztán látom hogy "megnyúlt" csórikám, persze továbbra is vergődött, de érdekesen nézett ki.. Itt van róla egy kép, Illetve egy másik kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest