Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    félisten

    válasz MPowerPH #3737 üzenetére

    Én a ruszki skulós fegyókat szeretem, ahhoz esik lőszer mindenhol, sose kell parázni hogy mikor fogyok ki belőle küldetés közben, és értékes helyet se kell feleslegesen ezzel foglalni. Az AC96 legnagyobb előnye a dupla lövés, nagyjából ugyanoda megy mindkét golyó (sorozatlövésnél elmászik a cső a picsába, csak az eget lövöd), így gyakorlatilag 2x sebzés, ami már a Tide-al van kb. egy szinten. És még mindig pontos, lehet vele sniperkedni, milmiléteresnek látszó fejekre headshotolni. Ugyanez Stormmal úgy nézne ki hogy lepottyan előtte a golyó, GP37-el meg ugyan pontos, de csak egyesével lehet lövöldözni, sorozatnál már mászik felfele (mondjuk elég kicsi a recoilja, de az AC96 dupla lövésének pontosságát nem éri el). A piros szkóp meg a mániám, nagyon tuti amikor 10-en lőnek a bozótból (nemtom miért áll mindenki oda, de a hullákat is mindig onnan kell kihalászni, gyakran 10 centiről nem látni hol van).

    Mos jártam Pripyat Underpassban, a körteremben a monolit snipereket simán leszedtem AC96-al (bár ott már a fejük se nagyon látszott a zoomban, így nem volt sok headshot).

    A másik frankó dolog a gránátvető cső (enél mindegy hogy ruszki vagy NATO), régebben sose hordtam ilyesmit, de most rászoktam. Controller / chimera / törpapa 2 lövés, pseudogiant kb 6-8. Jó ez, így sose kell futni.

    A gauss nálam a stashban figyel, meg úgy általában minden sniper cucc is. Még a Tide a leghasznosabb, de most hogy rászoktam a gránátozásra, ennek is mennie kellett. 3. fegyvernek nincsen hely, shotgun mindenképp kell a mutánsokra, a másik meg egy golyószóró emberekre (+ gránátvető a nagyvadakra), nincs hova tenni a snipert. Most kezdtem (nem először) Pripjatyot, és még mindig ezekkel rohangálok: kép. A kedvenc szórakozásom a chimera vadászat, imádom nézni ahogy az ugrás végén holtan esik a földre. :)

    Fő fegyvernek nem tudnék snipert elképzelni, sokszor közelharc van, oda túlnagyít a távcső, mindig kirohannak belőle az emberek. Távcső nélkül meg ha nincs közvetlen előtted, akkor megintcsak nehéz célozni. És ez csak 1 ember, ha társasággal van, nem várják meg az utántöltést. AC-vel 2-3 ember leszedek mire előveszik a fegyvert.

Új hozzászólás Aktív témák