Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz emre #3515 üzenetére

    Köszönöm a választ neked is! :R

    Találtam egy képet:

    /Forrás: http://stalker.wikia.com /

    Ebből és az általad elmondottakból ("az egyik kizárja a másikat") nem derül ki egyértelműen, hogy hol van "átfedés"!? :F

    Amíg a 3. oszlophoz nincsen szerszámkészletem, addig nem tudom még "quick save-quick load" módszerrel sem leellenőrizni.

    Ha pedig a második oszlopban lévő módosítást elvégeztetem, játszok tovább, majd később kiderül, hogy a harmadik oszlopban éppen a mellette-alatta lévő módosítást emiatt nem tudom elvégezni, nekem pedig arra van szükségem az ciki. :(

    Nekem például most a 4. sor, második oszlopában lévő képességek közül kellene a "-10 kg" módosítás. Viszont a végcél a harmadik oszlopban "mellette-alatta" lévő "Futás" módosítás.

    Választhatom a "-10 kg" módosítást? Vagy ha azt választom, akkor a "Futást" nem, csak a fölötte lévő "+ X% pihentség regenerálást" lehet választani???

    Így már érthető a dilemma? Ha már a 2. oszlopba is tudok kérni módosításokat, akkor jó lenne mindegyikre kérnem, viszont egyelőre csak a legalsót, az "Éjjellátót" mertem beszereltetni, mert az az egyetlen, amely mögött a 3. oszlopban csak egyetlen lehetséges módosítás van.

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák