- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Hát ezzel a Call of Chernobyllal továbbra sem vagyok túlzottan elégedett
Nem tudom de minden map ilyen kihalt lesz? Zatonban még azért akad némi élet bár járőröző Stalkerekkel sehol sem találkoztam csak pár Monolithossal meg zombi stalkerekkel. Viszont átjöttem Jupiterre, eddig sehol egy árva lélek, elvétve itt ott pár mutáns, az AA complexben ott vannak a zombik de a terület szinte teljesen üres, Duty-nak, Freedom-nak nyoma sincs, banditákat se láttam sehol, még Monolithost sem. Nem értem én ezt, üvölt a játék azért hogy tele legyen mozgással egy ekkora map, ehelyett csak bóklászik az ember a semmiben pedig itt kéne lennie a legnagyobb harcoknak. Elég lehangoló...
És emellett elég sűrűn crashel random, hibaüzenet nélkül, ma kivágott már vagy 5x-6x legalább pedig mondhatni szinte semmi nincs benne a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest