Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin
üzenetére
Nem talaltam meg azt a kulso nezetes dolgot, elkepzelheto, hogy a jatek magatol tudja, de valami parancsok kellenek hozza, ami billentyuzethez van rendelve szkript altal, valahogy igy, szoval ez is csak akkor lesz, amikor Free kozzeteszi.
A pancel berakasa is olyan dolog, hogy Free kell elmagyarazza, ha egyaltalan el tudja, es van hozza kedve, mert rengeteg dologba kell belepiszkalni, neveket, hivatkozasokat megadni stb, en csak ugy feluletesen tudom ezeket a dolgokat, meg egyszer sem tettem be semmit a jatekba, mindent Free csinalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield