Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Összeraktam a gépet, most épp folytatnám ahol régebben abbahagytam az AMK-t. A Herceges küldinél szoptam mert eltűnt a hulla amibe a PDA van. De ez a küldi valami eszméletlen bugos, elsőnek ugye elcsesztem mert túl korán mentem ki lőni rájuk, másodiknál nem jött meg minden bandita nem spawnolta be őket és nem lehetett folytatni, harmadiknál sikerült, aztán újra kellett kezdenem mert elveszett a mentés az volt a negyedik próba ahol eltűnt a hulla most megint megpróbáltam ötödjére de megint nem jön a második adag bandita és nem folytatódik a küldetés a kurva anyját neki. Megint kezdhetem újra, remélem most már jó lesz.
Mindenképp meg akarom csinálni a küldit mert sok jó cucc van a banditáknál aztán fel akarom magam szedni, meg utána Kordonba is mert az Alföld elég kemény egy hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest