Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #17589 üzenetére
Végre egy kis örömhír.
Az előbb elfelejtettem megírni, hogy engem jupiteren szívat, tegnap este óta van hogy sokszor egyszerűen kilép. A Sniperben volt épp ezen a pályán gondjaim, akkor javasolta valaki, ha sok cuccot halmozok fel janovban akkor az okozhat gondot. És igaza is volt, amikor átcuccoltam zatonba akkor megszűntek a fagyások vagy kilépések már nem emlékszem. Most ebben is épp cuccolok, remélem segíteni fog.
Örülök hogy megy neked is. Jó vadászatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Riasztó topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Keresünk dokkolókat
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest