- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Everest / AIDA64 topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Átmentem Yantarba, befutottam a tudós bunkerba mivel rohadtul nem szállok szembe így ennyi izéval, próbáltam összeszedni magam, erre jött egy bazi nagy zombisereg. A kurva életbe de pontosan lőnek. De aztán végül is sikerült leszedni őket, lett egy csomó cuccom így. Tehát akkor mindent kitárazok, ami tetszik használom, amit lehet eladok, amit nem lehet meg eldobok. Nem fogom a különleges fegyókat javítgatni meg eladogatni, ez a Zóna itt nincs idő ilyen szarságokra.
Van ez a recés tetejű fekete fegyver. Ez már így leharcolva alapból olyan pontosan lő, mint a CS-ban a szarrátuningolt TRs.....
Akkor visszamegyek Kordonba és megcsinálom a mellék küldiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Airsoft
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Android szakmai topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest