- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  shield

üzenetére shield

üzenetéreA Geonezis 2-ben is benne van, de itt maskepp nez ki. Ezt Strelok rejtekhelyen talaltam.  Amugy megtalaltam egy kuldetes kapcsan a finom muszereket is Zatonban, igy Kardan mester immar mindent tud fejleszteni  Az Geo 2 moddal kapcsolatban azt szeretnem megkerdezni, hogy az informatornak ki merre talalta meg a fejleszteses dolgokat, es Szultan embere mi a tokomot kellene csinaljon, mert elmegy a csatornaba - odakisertem - de ott nezi a levegot. Gondolom emiatt nem kapok Veles detektor kuldetest, igy nincs Svarog, es az anomaliaban rekedt embereket nem latom, nem tudom kihozni oket, igy az egyik urge elmarad akkor a pripjatyi uttol...  Alienhun79 : semmi gond, orvendunk neki (legalabbis en igen), amugy ird picitt korbe, hogy hogyan is kellene vele jatszani, mi legyen az elso lepesunk, stb. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest