Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
LeoDelux #14314 üzenetére
Sajnos ahogy leírtad, nem működik. Már azt is megcsináltam hogy a ciril fontok képfájlaiban kicseréltem azokat a karaktereket ékezetesre amik a szövegben az ékezetes helyett jelentek meg, de akkor sem lettek ékezetesek hanem ua. ciril karakterek jelentek meg mint eddig.
Nem tudom mit nem csináltam jól, lehet hogy csak kis baki az egész vagy komolyabb hozzá értés kellene.
Ebben kellene egy hozzá értő segítsége.Köszi a linkeket, mindjárt le is töltöm. Remélem segíteni fog.
Neki mentem egy 4 fős csapatnak akikről azt hittem banditák, persze nem azok voltak hanem az Alfa csapat.
Ha lett volna lőszerem az SVDM-hez akkor nem szívtam volna ekkorát, de azért lenyomtam őket, nem szeretik a gránátvetőt.
Jó cuccokat zsákmányoltam, sajnos páncél nem volt közte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest