-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem ill. észrevéleményem.
Ha most megcsinálom a kiürítést Pripócsból utána ad majd küldit a monolitos góré Cyborg?
Észrevéleményeim.Rádiós zavarás-halott katonát kell megtalálni a játszótéren-ez szokot bugosodni(felvettem de nem csináltam meg egyből hanem elutaztam még vidékre is)visszatértem Piribe,na gondoltam most buktam a bug miatt de hál istennek nem tűnt el.1x eltűnik máskor meg nem
Mosoda és a melós szálló közt ti is összefutottatok egy szelíd vérszopóval?Össze-vissza futkos és szétlőni sem tudom,szerintem arra vár hogy valaki megsimogassa.
Valaki nemrég írt olyan küldiről hogy valami ellenmérget kell vinni valami dögnek,erről tudna valaki írni pár sort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest