Hirdetés
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
ProEvoFan #24 üzenetére
Egy különbség van szerintem e játék és az Elden Ring között.
Ott legalább látod merre mész, itt meg vakon ugrálsz a látóhatáron túli platformokra a játékot mesterségesen elnyújtó portálban. Aztán miután elkúrtál vagy egy órát az alportál elérésére, az simán visszadob a kiindulási pontra... Ezzel és a szintén mesterségesen limitált erőforrásokkal lehet aztán jönni azzal, hogy ez 40 órányi játékidő.
Persze van az Elden Ringben a speed run, hogy a fél pályát átugrod itt és ott. Csak amíg ott arra rájött valaki, az biztos nem 5 perc volt.
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
ProEvoFan #22 üzenetére
Ha már itt tartunk...... nem tudod hol lehet innen továbbjutni???
Mert gyakorlatilag nincs hova menni, elmentem a világítótoronyhoz és ott áldoztam az oltáron és ennyi.....hogyan tovább? Egyetlen út sincs vagy ajtó amin tovább lehet jutni Rhys dolgozószobája felé. Vagy a kovács falujába.....vagy az öreg térképéhez. Semmi nem látszik. -
Hun'reeth
őstag
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
Ahha. Szerintem elolvastam mindent de ezek szerint mégse....
Legalábbis nem lehetett alul meghúzni a kart.Ha már végigjátszottad..... hogyan lehet átjutni a kerten? Ahol a kék virágok vannak. Miután átgyalogoltam a tengeren. Rohanva sem lehet átjutni, nyilván kell valami de semmi támpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A magyar fejlesztésű játék demója továbbra is kipróbálható PC-n és Xbox-on.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest