Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaLeun

senior tag

válasz Peace #7 üzenetére

:)) Ez azért nem így van... :))

Egyéb:

Nem a 4-5 ellenféllel lesz bárkinek gondja. Hanem azzal, hogy így vagy úgy belefut a végtelen unalmas és egyhangú grindbe. Mivel sem alapanyagaid és erőforrásod sem lesz a fejlesztésre és találni sem fogsz semmi cuccot ennek a kiváltására.

Korlátozva van minden út. Több ezres xp-t az 1xp rézrudakkal hiába próbálsz fejleszteni, vagy másik útként megkeresel minden rejtett diagrammot a kincsesládákban (én ezen mentem el, talán ez élhetőbb egy picivel), itt viszont nincs elég található vagy megvásárolható tolvajkulcs.

Hiába soulslike, ha az egész fejlesztés egy kivételesen lassú, grindelős RPG szintjén működik.

Ebben a játékban nem lesz folyamatosan tele a hátizsákod eladandó cuccal (az az első játék amiben mostanában ilyet láttam). Gyakorlatilag a végén vagyok a játéknak és 15 féle fegyvert találtam idáig (és nem is sokkal többször dobta ugyanazt).

Ha találsz egy mentési pontot akkor, MINDIG nézd meg ha tudod fejleszteni a képességeidet vagy menj vissza a táborodba mást fejleszteni, mert el fogod veszteni a skill fejlesztésre fordítható esszenciádat (amíg ezt nem fogod realizálni el fogod veszteni akár a 2/3-át is, ha nem az egészet).

Most kurva türelmes vagyok és főleg, hogy időm is tengernyi én is pallossal megyek. SZVSZ. Harcosként az első értelmes dolog a réz páncél a kovácsnál, aztán Lochmuir faluban és a vámpíroknál azért dob páncélt. Aztán Wickhamben megveszed a Claymore-t a piactéren, és a következő a teszt pallos a testvéreknél Lochmuir faluban, ha teljesítetted a küldetéseket kapsz egy updatelt változatot (van a szuper nehéz a pallos a vámpíroknál de az túl lassú).

Aztán rádobhatod a 10% sebzés rúnát a pallosra és a páncélra (amit szeretnél, én hp és gyorsaság/terhelhetőség rúnát).

A játék szerintem gyorsabb annál, hogy a vérzésre menj. Beleértve a nehéz támadást és az extra adrenalinra töltő speciálist (ezek nekem bugosak is, többször teljesen kifagyasztották a játékot vagy 5-10 percre) is. Én a stanima után az adrenalin skillekre mentem és plusz az iron will és a coup de grace. Alapvető csak hp, stanima és erőnlét fokozó skillek. Támadásnál könnyű, amíg nincs döfés addig uppercut, fejlesztésnél a vérzést kihagytam csak több adrenalint használ a semmiért.

Így ha elfogy a stanimám az adrenalinból bárkit kivégzek.

Érdemes keresgélni és megpróbálni minden falat betörni (néha a liftről is le lehet ugrani), mert a hp flaskád is így fejlesztheted. A táborban azért van 1-2 jó hp, stanima és adrenalin gyűrű, rúna és egy-egy spec megbízáshoz passzoló ruha.

De végtelenül mindent fejleszteni, csak erőforrás pazarlás (szerk.: értem ez alatt a táborodban található mestereket).

A grapling hookot nem jelöli a térkép, szóval érdemes egy papírra felvésni, hogy hol láttad (mert viszonylag későn lesz csak elérhető).

Portálhoz nyugtatót készítsetek.

Új hozzászólás Aktív témák