Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lejátszók
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #33742 üzenetére
Köszönöm. És ha nem enged be a saját webfeluletére ? Kaptam hozzá kis kártyát azt a címet írom be és nem tölti be az oldalt.
-
törölt tag
sziasztok. szeretném a segítségeteket kérni. vettem egy wifi router jelerősítőt. elsőre sikerült beállítanom és működött is. De valamilyen oknál fogva egyszer gondolt egyet és eltűnt a jel. dap 1330 ő róla lenne szó.
Szóval én próbáltam már állítani a tp link oldalán firefoxban a WPS menüpontban , hozzá adni új készüléket.. error-t ír ki. próbáltam rákötni plusz egy kábel segítségével a routerre közvetlen, akkor a folyamat végbe megy, a jel a maximumom van , de rákapcsolódni nem tudok.Próbáltam mobilon keresztül keresztül a QRS mobile app nevű alkalmazással beállítani, IOS-en és Androidon is és így sem működik. Tehát összefoglalva mi f.. van? Először mikor bedugtam és vártam míg villog narancssárgán majd a routeren megnyomtam a hátulján a WPS gombot mint a kis angyal dalolva működött... De azóta semmi.. Valakinek valami ötlet? Remélem nem kacifántos amit írtam és remélem jó helyre írtam, ha nem akkor bocsánat... De ha valakinek van valami ötlete akkor bármilyet fogadok szívesen... a dobd ki és törd össze azon már túl vagyok... sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest