- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Nos, hol is kezdjem? A probléma elég komplex, azért mégis megpróbálom leírni.
Szóval, adott egy TP-LINK TL-R460-as router + egy Huawei MT800u-T modem. Kb. 1,5 éven keresztül ugyanazokkal a beállításokkal megfelelően működött minden, aztán 1 hónappal ezelőtt elkezdett szakadozni és iszonyatosan belassulni az internet. Első nekifutásra, újra össze dugdostam a kábeleket, kapott egy resetet a router és a modem. Mivel nem változott semmi, ezért frissítettem a router firmwaret a legfrisebbre, de továbbra sem oldódott meg a problémám. Utána még "játszottam" vele órákat, kipróbáltam mindent amit tudtam. Gondoltam egyet és közvetlenül a modemmel használtam napokig az internetet (mind a 2 gépen), sebesség meg volt, nem szakadt. Mivel 1,5 évig működött minden, állítva nem lett a routeren, közvetlenül meg nem jelentkezett semmilyen hiba, ezért azt gondoltam hogy a routerrel van gond. Garancia van még rá, ezért el lett küldve szervizbe. (leírtam a hibajelenséget) 1 hét múlva azt a választ kaptam, hogy letesztelték nincs semmi baja a routernek, de ha ragaszkodom hozzá akkor tovább küldik a gyártóhoz és ott is megnézik. Végül arra döntésre jutottam hogy megpróbálom még egyszer, hátha... Sajnos még mindig ugyanaz a helyzet, azonban sikerült előrelépnem az ügyben. Barátomnál kipróbáltam és ott működik rendesen minden. (1 gép volt csak rákötve) A szolgáltató, a csomag, még a modem is ugyanaz. (sőt, a modeme egyszer leesett az asztalról, és csupán a befőttes gumik tartják össze, ledek sem működnek rajta még is megy) 3 napig volt nála a sebesség meg volt, nem szakadt a net. Itthon viszont ha rá van kötve a két gép ua. az a helyzet, sőt még testvérem laptopján is ua. a hibák jelentkeznek. (ha csak 1 gép van rákötve akkor is lassú a net)
Vírus, spyware egyéb finomság valószínűleg nincs fent a gépeken, vagy csak a Kaspersky, Malwarebytes' Anti-Malware, Spybot trio nem találja meg.
Remélem nem hagytam ki semmit!Van valakinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest