Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funthomi
aktív tag
"Ezek egyenletlen, gazos területtel sok szűk átjáróval a gyakorlatban elboldogulnak?"
Ez jó kérdés, nincs vele tapasztalatom, az eddig megnézett tesztvideók alapján a Yuka Mini 600, 800 megbírkózik a nem durva, hirtelen emelkedésekkel. De mivel ezekhez nem kell madzag, így egy fokkal könnyebb a tagoltság kérdése. -
Funthomi
aktív tag
válasz
Funthomi #2732 üzenetére
Időközben ezekre a gépekre kaptam ajánlást:
-YUKA MINI 800
-Segway Navimow i108E
-LUBA 2 MINI AWD 800Árban is így jönnek, növekvő sorrendben. Ami viszont meglepett (ha jól olvastam), hogy a Yuka akksija a legnagyobb, és a Lubáé a legkisebb, azaz pont hogy a legolcsóbbé a legnagyobb?
Ahogyan korábban írtam kb. 200-250nm területet kellene vágni, nem lesznek durva emelkedők, a kert vmennyire tagolt lesz. Ami érdekesség még, hogy a kutya napközben kinn van a kertben, késő délutántól/estétől reggelig meg benn velünk, emiatt a fő vágási idő éjszaka lenne. Persze trenírozzuk majd a kutyát, hogy megbarátkozzon a géppel majd, de worst case scenario esetén csak az éjszaka játszana.
Ezek alapján mit ajánlanátok?
Köszi!
Üdv! -
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 250-300 nm-re keresek robotfűnyírót. Mivel eléggé tagolt lesz a kert és ha nem muszáj nem szívesen bajlódnék madzaggal, ezért gondolkodom GPS alapú gépekben. Kinek mi a tapasztalat, pro/kontra?
Illetve ha valakinek van konkrét GPS-es típussal tapasztalata és megosztja megköszönöm!
(Ha korábban volt hasonló kérdés sorry, ahogy visszatekertem nem láttam.)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest