- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Nyomtató topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz V.Stryker #1518 üzenetére
Köszi! Jelentés letiltásánál erre gondolsz?
"When the SWAN disable option is set to YES (only for a closed network), it disables access to your system through the SWAN server. To access your system, you will need to use the fixed IP address function in the app. When set to NO, access is enabled and push notifications can be received."
#1519 v.attis Lehúztam module scan nélkül és akkor írta a hibát. Próbáltam letűzfalazni is csak simán hátha elég neki, de akkor is rinyált a panel. Most megpróbálom a fenti opció kikapcsolásával. Elég sokat dumál amúgy kifelé, másodpercenként küld egy pinget, az napi 5,5MB csak erre. Ha a SWAN disable opció ezt megszünteti, akkor igazából rajta is maradhat az LTE modemen, hátha egyszer jól jön hogy be tudok rá VPNezni.
-
v.attis
őstag
válasz V.Stryker #1576 üzenetére
Taníts már egy kicsit, mert felkeltetted az érdeklődésem a Satel iránt. Eddig Paradox, Dahua rendszereket telepítettem.
Szóval hogyan raknád össze Satellel az alábbi rendszert:
- két partíció: fő épület 6 zóna, melléképület 5 zóna, de utóbbi a viszonylag nagy távolság miatt bővítővel lett megoldva. Mindkét épületben kezelő, ami ugye a buszos megoldás miatt tök egyszerűen megoldható.
- internetes elérés vezetékes megoldással (IP150 modul). Ennek ugye van egy app előfizetési díja.Szóval mely eszközöket választanál erre? Nézegetem a Satel termékeket, de még nem állt össze a kép, nem tudom pl a távoli elérés hogy a leg ésszerűbb... Milyen szoftveres költségek lehetnek? Mit tud a sim kártya támogatás? Egy adatkártya kiválthatja akár az ip modult is?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
PROTRON
addikt
válasz V.Stryker #1581 üzenetére
Akkor most egy bónusz kérdés, hátha vagyok olyan ügyfél aki tud olyat kérdezni, amit még Satel-el se tudnál megoldani.
Adott egy épület, ahol van 2 bejárati folyosó meg 8 db raktár.
A bejárati folyosóknál van ajtó és ablak is, tehát mozgás-ajtó-ablak nyitás, esetleg üvegérzékelő, mind a kettő bejárati "ajtón" tereületen.
A raktáraknak is van ajtó-ablak, tehát van mozgás, ajtónyitás, ablak nyitás, üvegtörés.Mind a 8 db raktár különböző tulajdonoshoz tartozik, nincs porta szolgálat.
Elvárás:
Mind a két bejárat felől, amikor valaki belép, tudnia kell mind a két bejáratnál lévő érzékelőket hatástalanítani, valamint a saját 1 db raktárját.
A saját 1 kódjával, ha lehet 1-2 gombnyomáson belül, ne kelljen kijelölgetnie meg válaszolgatnia-olvasgatnia a képernyőn...Paradox 192-ben is csak max 8 partíció van, ez meg "10" db-ot igényel.
Satel?[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
v.attis
őstag
válasz V.Stryker #1581 üzenetére
Ezt azért kérdeztem, hogy tanuljak, egyáltalán tudjam, merre induljak. Valójában ezt már megcsináltam paradox-al, de össze akartam hasonlítani a két rendszert, hogy milyen eszközök kellenek ahhoz, amit a paradoxban már tudok.
Ez egy cég vagy egy magánlakás?
Mindkettő. Elől egy nagy ház, az udvar hátsó részében irodaépület.Mi az a viszonylag nagy távolság?
Falon át, föld alatt csövezve, össze vissza kb 30 méter. Bővítő mindenképp kellett, mert építkezéskor az irodát úgy csövezték be, hogy egy ottani központba futnak be. Azt akarták, hogy két komplett rendszer legyen, sikerült bővítővel megoldani."Megtanulom" az általad javasolt eszközöket, kicsit szeretném átlátni a logikáját a Satelnek.
Épp ma kezdtem el nézegetni a Riel videóit, egyelőre csak a rövidebbeket. Alapjában véve kezdem látni a központ palettát, annak struktúráját, de Paradoxnál sem bonyolítottam túl a dolgokat, ha csak lehetett akkor SP 5500 vagy SP7000-et használtam, elvétve evo-t.
Neked volt Satel esetében favoritod? Amolyan mindenre jó, vagy bármikor bővíthető központ. Persze nem 3 hektáros cégbirodalomra gondolva, hanem magánházak, irodák, kisebb üzletek tekintetében. -
PROTRON
addikt
válasz V.Stryker #1588 üzenetére
Jaaa hogy a Paradox EVO 192 rendszer is tudhat ilyet hogy "közös zóna"?
Mondjuk a lépcsőház mozgásérzékelője és az ajtónyitás érzékelője mindegyik partícióhoz hozzá van adva?Értem hogy ezt írod, csak megerősítést szeretnék.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
-
jézusom
addikt
válasz V.Stryker #1655 üzenetére
Tökmindegy, ezeknél van egy vastagság ami változik, ha nem pont akkora, ki lehet ékelni egy alufolia darabbal. Max hamarabb lemerül. Ha meg nagy az elem, akkor nem fér bele. Esetleg megméred, akkor tudsz venni jozzá. Az elem tipusa egyben a mérete, így tudsz választani!
-
Laca0
addikt
válasz V.Stryker #1671 üzenetére
A panel tulajdonságainál az adott PGM paramétereit kell beállítani. Aktiválási esemény: élesítés, deaktiváválási: hatástalanítás. Mód: pulse
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest