Új hozzászólás Aktív témák
-
dugojancsi
tag
Azért nem érted, mert xbox kontrollerrel nem lehet úgy játszani mint a Rumblepad 2-vel
Én nem a hátsó gombokkal szoktam fékezni, hanem a jobb analóg karral (ezzel gyorsítok is), a bal oldalival pedig kanyarodok. Ezért írtam, hogy szerencsésebb ez a kialakítás...
Én így szoktam meg és elég precízen lehet adagolni, persze a többtízezres kormányoktól elmarad és elég fárasztó is tud lenni az ujjaidnak egy idő után, de ha megtanulod kezelni, akkor ott lehetsz a "nagymenők" közelében.
GRID-hez vettem anno, oda tökéletes volt, rFactorban azért jobban kijön a különbség a kormány és kontroller között, de nem olyan drámai: 1-1,5 mp a leggyorsabb kormányostól.
Úgyhogy ne add fel, a sok-sok gyakorlásnak meglesz az eredménye (akár kontrollerrel is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest