- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
_Volkovy_ #45 üzenetére
(ja, SPCR Bővebben: link Bővebben: link es a vinyok ele bepakolhatsz valami lassu ventit, egy 92-es eleg 2-3 vinyohoz.)
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
_Volkovy_ #24 üzenetére
na ja. bár ez nem egy darab gumi, mondjuk én is sokallom, valszeg ezért veszek majd egy CM stackerhez járó vinyó keretet. csak ahhoz kell 3*5,25 hely.
én sziloplasztból csináltam gumikorongokat /pezsgőtabblettés dobozt -csövet- karikákra vágni, majd kitölteni sz.p.al/, jelenleg azon áll a vinyó /a ház alljában, tehát ez nálad nem kivitelezhető. -
Trak
addikt
válasz
_Volkovy_ #12 üzenetére
Ha találsz egymás mellett 2 lemezt ami nagyon berezonál, és be tudod nyomni a szilót úgy hogy ne menjen az alaplapra, akkor az jó lehet. Szilikon nem folyik igazán, szóval ha nem vagy teljesen béna, akkor meg tudod csinálni.
Látszani nem nagyon fog, ha segít a hangon, akkor eladásnál még pluszt is érhet
De elöbb próbáld ki a winyókhoz a gumilábakat amit mondtak, ha az nem jön, akkor esetleg ezt. -
-
Trak
addikt
Ha az oldalbavágás segít, akkor az eléggé papírház
Vagy vlamit tényleg raksz a lemezek közé+a csavarok alá, vagy új ház. Szilikon az oda fog ragadni, az szétgányolja a házat. Bár ha nem nagy érték, akkor meg lehet próbálni. Végülis el is lehet majd távolítani, csak ki tudja mennyire kell szétkaparni szegény házat
Milyen ház amúgy?
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Hát szerintem azért rezonál, mert a hdd-k gondolom szinkronban pörögnek (7200rpm) és ezt a rázkódást az acél szárnyak felerősítik és szépen átviszik a házra.
Ha 5.25-ös helyre teszed be, gondolkozz gumibakon, valamilyen fa kereszttartón, valahol még egy gumiszalagos függesztést is láttam. No rázkódás -> persze nagyobb melegedés. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Steam Deck
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest