- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
_Volkovy_ #45 üzenetére
(ja, SPCR Bővebben: link Bővebben: link es a vinyok ele bepakolhatsz valami lassu ventit, egy 92-es eleg 2-3 vinyohoz.)
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
_Volkovy_ #24 üzenetére
na ja. bár ez nem egy darab gumi, mondjuk én is sokallom, valszeg ezért veszek majd egy CM stackerhez járó vinyó keretet. csak ahhoz kell 3*5,25 hely.
én sziloplasztból csináltam gumikorongokat /pezsgőtabblettés dobozt -csövet- karikákra vágni, majd kitölteni sz.p.al/, jelenleg azon áll a vinyó /a ház alljában, tehát ez nálad nem kivitelezhető. -
Trak
addikt
válasz
_Volkovy_ #12 üzenetére
Ha találsz egymás mellett 2 lemezt ami nagyon berezonál, és be tudod nyomni a szilót úgy hogy ne menjen az alaplapra, akkor az jó lehet. Szilikon nem folyik igazán, szóval ha nem vagy teljesen béna, akkor meg tudod csinálni.
Látszani nem nagyon fog, ha segít a hangon, akkor eladásnál még pluszt is érhet
De elöbb próbáld ki a winyókhoz a gumilábakat amit mondtak, ha az nem jön, akkor esetleg ezt. -
-
Trak
addikt
Ha az oldalbavágás segít, akkor az eléggé papírház
Vagy vlamit tényleg raksz a lemezek közé+a csavarok alá, vagy új ház. Szilikon az oda fog ragadni, az szétgányolja a házat. Bár ha nem nagy érték, akkor meg lehet próbálni. Végülis el is lehet majd távolítani, csak ki tudja mennyire kell szétkaparni szegény házat
Milyen ház amúgy?
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Hát szerintem azért rezonál, mert a hdd-k gondolom szinkronban pörögnek (7200rpm) és ezt a rázkódást az acél szárnyak felerősítik és szépen átviszik a házra.
Ha 5.25-ös helyre teszed be, gondolkozz gumibakon, valamilyen fa kereszttartón, valahol még egy gumiszalagos függesztést is láttam. No rázkódás -> persze nagyobb melegedés. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő