- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
St3ven #36751 üzenetére
Régiófüggő lehet a szám, nem érdemes ezzel így törődni. 5.65-öt találtam. Ezt találtam de indonéz.
-
quailstorm
félisten
válasz
St3ven #36740 üzenetére
Nem sok ember lehet, aki ezen frissítést csinál neked.
Eleve ehhez az adatkábel egy USB-to-Serial DKU-5 vagy CA-42, ami hobbielektronikások közt népszerű, telefonosoknál alig van. Azzal frissíteni nem lehet, adatkábel. Itt egy jó kábelleírás.
FW update-hez egy régi flashbox kell, meg még a régi FW is, nem egyszerű, szerintem lemondasz rajta. Hátlap és talán akku alatt vannak réz bigyók, na oda megy a flashkábel. MBUS-FBUS tudja a tök micsoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest