Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen videókártyát?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
selenge
üzenetére
hát az az igazság a jobbakra mindenki ráveti magát. nekem nem kellenek, /persze egy szebb(nem karcmentes) hálóképtelen daab jöhet nekem is, de velem annyira ne számoljon senki..
de ha idehullik, nem dobom el. én most boldog vagyok a 8850esemmel, meg a 9000esemmel.
a 8850ben a 3 éven fel nem töltött akku egy napja megy, minden ok. EZ a Nokia minőség!!

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ha idehullik, nem dobom el. én most boldog vagyok a 8850esemmel, meg a 9000esemmel.