Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Socket AM5
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Stílus?
Feltettem egy kérdést, érdeklődve, te jöttél kioktatni
De teljesen igazad van, az önzőség mindenhonnan nézve önzőség. Legyél büszke rá! Legalább Te elismered.
Tudod, vannak nem önző emberek is, akik ilyen és ehhez hasonló fórumokon -segítőkészen!- állnak az új, érdeklődő emberekhez. Továbbá, már olyat is hallottam, hogy egyes fórumozók önzetlenül segítettek másoknak (gyk. önzetlenség=önzőség ellentéte)! Ez durva lehet ám, nem?
Természetesen megértem azt, hogy a "beszerzési helyeidet" anyatigrisként véded, nap 24 órájában lesed a felbukkanó "kincseket". Ha tudtam volna, hogy darázsfészekbe nyúlok kérdésemmel, hidd el, meg sem fordul a fejemben, hogy feltegyem.
A többiektől elnézést kérek az off-ért, tőled nem, mert ööö.. önző vagyok. További jó vadászatot!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest