Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120
üzenetére
menj a fenébe a kotonszökevénnyel

én csak olvasó modban vagyok, (mondjuk gyakran csekkolom a fórumot) de tényleg kihalt.
jelenleg egy 3510i-t egyediesítek
Ez abban áll, hogy egyelőre áttettem egy fehér házba, ugyebár ez a simának lenne, de sokkal jobban néz ki a fehér led a fehér házban. Meg kaptam mellé egy egyedi előlapot (aztán lehet, hogy gyári, de nekem ink. lefújtnak tűnik) na mindegy, a lényeg, hogy iszonyatosan jól néz ki. kék-fehér, de nagyon komoly.
meg legutóbbi piacozásom alkalmával vettem egy 6822-est, de ezt szerintem meséltem. Most meg nyúzom a 9500-át, egyszerűen imádom, nagyon praktikus. nagy, meg kicsit kezdem unni (már lassan 4. hete használom, ehhez képest 3-4 naponta cseréltem eddig), de nincs semmi ami a nyomába érhetne. N82-vel tökéletes páros
Na mindegy, most majd veszek új elő-hátlapot a 8310-re, a 6510 is kap dokkolót, és a 3310-3510i széria és az 5110-7110 is kapni fog. most csinosítok, újak már nem nagyon lesznek szerintem. amit lehetett, beszereztem. amit még akarok: 6650, N91, 3660, 6630.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi