- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Kvelstadt #7100 üzenetére
De igen, elszállt, én is belőttem, sőt próbáltam netre frissíteni az órát, de nem tudott felcsatlakozni az sem.
Valószínűleg azért okozott komolyabb fennakadást nálam a procicsere, mert nagyon gyengus volt az előző, és talán nagy volt a technológiai eltérés. E2200-as szégyellte magát eddig a lapban. -
siebener
aktív tag
válasz
Kvelstadt #6938 üzenetére
Kb. egyforma a kettő venti, bár egyikkel sem működött rendesen. Mindenesetre most visszatettem a régit, majd ha lesz kedvem, megnézem, mennyire melegszik.
A borda tuti, hogy jól tart, azzal nem hiszem, hogy gond van, szóval szinte most már csak a paszta marad. De az már biztos, hogy nem ma, max. holnap.
Amennyire tudtam, a bordát kitisztítottam, visszaraktam a "gyári" ventit, aztán majd meglátom, mennyire melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest