- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Mivel nálam is pontosan ezek a hibák jöttek elő egy Club3d 6600GT AGP-vel és egy 420-as Chieftec táppal, csak P4 konfigban, ezért megkérdezem, mi a DirectX verziótok?
Jómagam végigpróbálkoztam mindennel, az összes alaplapi drivert (AGP, hang, ATA, SATA, stb) lecseréltem a legújabbra, videodriver a 74.89-es, minden memóriarezidens programot kilőttem, víruskergető + tűzfalat leírtottam, vírusellenőriztem, defragoltam, és semmi hatás, ugyanúgy fagyott. Előtte egy 9600 XT-m volt, azzal is csinálgatta, de a csere sem segített.Közben az alaplapot is kicserélték, az sem hatotta meg. BIOS-ban mindent átállítgattam, de semmi.
Végül leformáztam, 9c helyett 9b Directx-et kapott, azóta jól viseli magát (tegnap éjjel óta
Sohasem csinált képhibát, csak a hang loopolt, és a végén kikapcsolt, vagy folytatta tovább. Mindenféle tesztprogram hibátlanul futott. Mivel semmi sem hatotta meg, ezért gyanakodtam arra, hogy driverek akadása lesz a gond.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP szerverek áron alul
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest