Hirdetés
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev0
csendes tag
Na fejlemény.
Végül Partition Magic-el sikerült a dolog. Pontosabban:
Átállítom BIOS-ban h a másik HDD-ről bootoljon, be is tölt a windows, de nem C: a betűjele hanem H: a meghajtónak. Pl. start futtatás cmd, és ott H-t ír. De a dolgokat meg a C-ről indítja mert úgy maradt meg a parancsikonokban meg mindenhol. Nem lehetne megoldnahi h a H: C: legyen és fordítva?
Kipróbáltam h lehúztam a régi vinyót amin a C: -van, akkor meg bejött a windows xp töltőképernyője de megállt és nem töltött tovább. Szóval továbbra is a C-ről olvassa az adatokat (vagyis próbálja).
Namármost PartitionManagerben ott a Drive Mapper, de ha ott most megmondom neki h a C: az már H: lett akkor kiírja h ez sok hibát eredményezhet meg ilyenek. Ez még nem is lenne baj de ha végül tényleg elromlik a régi akkor megszűnik a C: és akkor a H: lesz a C: és akkor megintcsak nem jó mert addigra meg már a H: -n fogja keresni a dolgokat.
Az a baj h a Drive Mapper szerintem nem felcseréli a betűjeleiket hanem csak átírja a dolgok elérési útjában a betűjelet.
De hogy tudom megadni h melyik partíciónak milyen betűjele legyen? Egyáltalán mi határozza ezt meg?? A Maxtor vinyóm most már örökre C: lesz? Az újat akarom C:-nek. Ahhoz muszály mind2-ről letörölni mindent és először az új Seagate-re létrehozni a C:-t és arra rakni a win-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest