Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dev0

csendes tag

Na fejlemény.
    Végül Partition Magic-el sikerült a dolog. Pontosabban:
    Átállítom BIOS-ban h a másik HDD-ről bootoljon, be is tölt a windows, de nem C: a betűjele hanem H: a meghajtónak. Pl. start futtatás cmd, és ott H-t ír. De a dolgokat meg a C-ről indítja mert úgy maradt meg a parancsikonokban meg mindenhol. Nem lehetne megoldnahi h a H: C: legyen és fordítva?
    Kipróbáltam h lehúztam a régi vinyót amin a C: -van, akkor meg bejött a windows xp töltőképernyője de megállt és nem töltött tovább. Szóval továbbra is a C-ről olvassa az adatokat (vagyis próbálja).
    Namármost PartitionManagerben ott a Drive Mapper, de ha ott most megmondom neki h a C: az már H: lett akkor kiírja h ez sok hibát eredményezhet meg ilyenek. Ez még nem is lenne baj de ha végül tényleg elromlik a régi akkor megszűnik a C: és akkor a H: lesz a C: és akkor megintcsak nem jó mert addigra meg már a H: -n fogja keresni a dolgokat.
    Az a baj h a Drive Mapper szerintem nem felcseréli a betűjeleiket hanem csak átírja a dolgok elérési útjában a betűjelet.
    De hogy tudom megadni h melyik partíciónak milyen betűjele legyen? Egyáltalán mi határozza ezt meg?? A Maxtor vinyóm most már örökre C: lesz? Az újat akarom C:-nek. Ahhoz muszály mind2-ről letörölni mindent és először az új Seagate-re létrehozni a C:-t és arra rakni a win-t?

Új hozzászólás Aktív témák