- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #26 üzenetére
"Ezt úgy tudnám megfogalmazni, hogy adott rétegfelhasználásban roppant hasznos tablet-ban a jó kamera megléte, aminek a felárát nem szívesen fizetné meg az átlagközönség,"
+1. Két vagy három tabletem volt / van, kábé egyikben se használtam a kamerát soha, semmire. És szerintem ez az átlag egy tablet esetén. Ennyi erővel lehetne nyugodtan vízálló, kalasnyikov álló, meg a jó ég tudja még minek ellenálló, mert biztos van valaki, aki használja majd olyan körülmények között is, ahhoz ez jól jön. Ha rajtam múlna, nem lenne főkamera egyiken sem, az előlapi viszont többeknek kellhet. Feleslegesen drágítja, mondanám, de teljesen mindegy, mert a gyártók úgyis elkérnék ugyanezt a pénzt, ha nem lenne a kamera helyén semmi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest