Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
amennyiben vigasztal, én minden nap csontra let tudom meríteni
de a gps megállás nélkül megy, folyamatosan A-ból B-be megyek, automata fényerő mint már említettem még csiszolásra vár, mivel gyorsan a maximumra szalad, mondjuk jobbna is tükröződik mint pl a note 5, így lehet kell is neki. Design jobb, gcammal a képek ezerszer jobbbak, sebességre nagy különbséget nem érzek, de őszintén szólva már nem is rémlik mi volt note 5 oldalon, csupán ennyi maradt meg, hogy az picit jobban bírta, de ez a különbség ilyen max 30-60 percben mérhető és erőteljesen felhasználó függő. Nekem non-stop megy minden szinkronizálás 3 mail fiókkal, csevegő alkalmazások mint viber, messenger és pár egyéb kategóriás, LTE végig on, wifin alig vagyok, gps majd nem végig on, ráadás néha játszom is vele, ami mondjuk a teljesn napból egy teljes órát tuti kitesz. Nap végére nem merül ugyan le, de nem is marad 50% felett, inkább 30 marad csak. Egy átlag felhasználónak ez szerintem bőven 10/10-es üzemidő, én vagyok az, akinek soha nem elég
Egyetlen negatívum számomra a kamera fókusz, nem mint ha videóznék, de többet téveszt mint egy note 5, cserébe annak szép fakó képei lesznek, kontraszt pedig hello, de ez igaz volt a mi 8-ra is. App kifagyások is vannak még, de ez a telefon új a piacon, jó pár okos dolgot fog még kapni amitől sokkal jobb lesz, a mi8 lite is egy katasztrófa volt az elején és nagyon szépen kiforrta magát a dolog egy fél év után. A global devet hiányolom eddig, majd lesz az is. mai nao rövid volt, 10-től este 7-ig 62%-ra merült, de ugyan úgy nyúztam, jó pár mail, 1-2 óra telefonálás, borzalmas jelerősség itthon, ergo izzad vele mint a rohadt élet. Telefonálás és fotózás meglepően durván szívja az akkut, de ez igaz minden redmi és xiaomi telefonra. A jelenlegi felhozatal mellett a mi 9 jöhetne maximum szóba, semmi más, szerintem ajánlott telefon.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Hardcore café
- Indul a ChatGPT Health
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Posta, csomagküldés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a gps megállás nélkül megy, folyamatosan A-ból B-be megyek, automata fényerő mint már említettem még csiszolásra vár, mivel gyorsan a maximumra szalad, mondjuk jobbna is tükröződik mint pl a note 5, így lehet kell is neki. Design jobb, gcammal a képek ezerszer jobbbak, sebességre nagy különbséget nem érzek, de őszintén szólva már nem is rémlik mi volt note 5 oldalon, csupán ennyi maradt meg, hogy az picit jobban bírta, de ez a különbség ilyen max 30-60 percben mérhető és erőteljesen felhasználó függő. Nekem non-stop megy minden szinkronizálás 3 mail fiókkal, csevegő alkalmazások mint viber, messenger és pár egyéb kategóriás, LTE végig on, wifin alig vagyok, gps majd nem végig on, ráadás néha játszom is vele, ami mondjuk a teljesn napból egy teljes órát tuti kitesz. Nap végére nem merül ugyan le, de nem is marad 50% felett, inkább 30 marad csak. Egy átlag felhasználónak ez szerintem bőven 10/10-es üzemidő, én vagyok az, akinek soha nem elég