Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Modding és elektronikai kérdések
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Hegezoo
tag
válasz
üzenetére
Eddig reménytelen! Ma sikerült telefonon beszélni velük, de a tesóm telefonjáról, mert gondolom mentik a számokat, és nem veszik fel.A sajátomat már ismerik, azzal 3 órán keresztűl próbálkoztam! Amikor idegen számról hívtam őket, rögtön fel vették.Elsőnek ránk csapták a telefont
Második alkalommal már igérték, hogy mail-ben értesítenek, hogy mikor jönnek a telefonért. Nem hiszek nekik! Jelentem a hatóságnak. Másik. Teszteltem Tmobil kártyával, azzal se megy! Csak a Voda kártyával megy a net, és B20-on.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Második alkalommal már igérték, hogy mail-ben értesítenek, hogy mikor jönnek a telefonért. Nem hiszek nekik! Jelentem a hatóságnak. Másik. Teszteltem Tmobil kártyával, azzal se megy! Csak a Voda kártyával megy a net, és B20-on.