Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Üdv
Nekem a napokban volt szerencsém lecserélni a Note 9-Pro-mat egy Note 12-Pro ra.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, az utóbbi 2-évben a telefon nekem teljesen ki szorított minden más technikai eszközt (notebook, PC). Sorozatot is azon nézek, böngészni is azon szoktam valamint játszani is telefonon szoktam.
Nagyon jól kiszolgált a 9-Pro ami mai napig meg van. De itt ebben a 12-Proban több funkciót sem találok meg, ilyen pl az, hogy hol a fenében kell beállítanom azt, hogy milyen időközönként sötétedjen el a tétlen kijelző(Nem vagyok boomer eddig minden telómon megtaláltam de ezen
) A másik pedig, hogy ki van kapcsolva az, hogy a telefon magának állítsa a fényerőt a környezethez képest, még is csinálja rendesen látom, használat közben, hogy ez ettől élénkebb színű is szokott lenni. Valaki help
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sekiro: Shadows Die Twice
- További aktív témák...
- IPhone 14Pro 256GB gyári független lila
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 89%/p27e
- IPhone 13 128GB gyári független akku 94% gyári
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest