Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• negyven2

veterán

válasz Mike #15531 üzenetére

Mivel aranyról volt alapvetően szó így azt írom le. Tegnap kb. 63 perc alatt Free Roam-os BH-val 1.6 aranyat szedtem össze (3 perc az volt, amíg várni kellett kettő BH inditása között plusz az pár mp amit rászálltam a 12 percre és az átvezető animációk).

És ahogy írtam már, 10 perc után nagyon belassul a Gold/$RDO/XP adása. Mindegyik BH küldetés esetében 100%-nak vesszük azt amit a 30. perc után adhat a küldetés (ezután nem kapsz semmivel se többe)t. Ezt attól kell számolni Free Roam alapú-nál amikor kiírja, hogy elindult, Legendary esetén meg attól amikor megkapod az irányítást (ha meghalsz, meghaltok, akkor a számláló újraindul a Chekpoint/Mission Reset-töl, így a jutalomosztás is újraindul).

Ugye 10 perc után te megkapod a maximálisan adható arany 50%-át (pontosabban ezt már a 9. percben), a pénz 75%-át és az XP 50%-át. Ami még értelmes, hogy 12 perc után viszed be (pl. 12 perc 5 mp) mert ekkor jön ki aranyra is ami még időarányosan megéri (66.6%), de pénz és XP esetén már ne akkora a növekedés aránya ($RDO esetén a maximális összeg 77,5%-át, XP esetén pedig 55%-át kapod meg).

Természetesen nem kel így matematikailag rámenni, az egészre, csak leírtam, hogy 10 (12?) perc után már nem biztos, hogy megéri még várni +20 (18?) percet.
    Persze Legendary esetén a nagyobb alapfizetés jobban kijöhet a matek, de ez maximum XP-ben érheti meg (ugye 5*-os Legendary esetében 30 perc után 1500XP jár, de ott is a 750-et 10 percre a másik 750-et meg 20 percre adja meg). Illetve az is egyértelmű, hogy ha több ideig tart mint 12 perc akkor addig csinálód (Virgil "The Shepherd" Edwards esetén nekem solo-ban mindenkit elintézve és kifosztva olyan 20-25 perc alatt van meg).

A Call to Arms pedig ha solo-ban vagy akkor az is közel, vagy több mint egy óra (és $RDO/XP esetén is akkor éri meg ha duplán add). Ott meg úgy működik a számláló, hogy a második köt után add 0.2 aranyat, és minden teljesített plusz hullámért 0.1-et egészen a 10-ig (ekkor jár a 1 arany). Persze ha duplás vagy triplás az arany akkor más más a helyeztt, de alapesetben könnyeben lehet minden más küldetéssel aranyat keresni. Ráadásul ugye CtA alatt nem termel semmi üzem.

"A BH-nak egyetlen baja van, amikor felveszed a hullát lecsúszik a puska és úgy marad."

Erre meg az a megoldás, hogy elkerüld, vagy ha már ilyen lett a helyeztt, hogy BH Wagon-al viszed be a célpontokat (még akkor is, ha egy db van).

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák