Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pompom89
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég szert tettem erre a játékra ps-en, hát nekem idáig nagyon bejön...igaz nem sokat játszottam még vele.Még az elején van egy olyan küldetés amikor medvére kell vadászni..megtörtént.A medve bőrét hol tudom eladni? Olvasgattam ,hogy az erdőben a mancs ikon jelzi a csókát aki átveszi...eleinte ott volt lattam,de én küldetés után nem oda,hanem vissza mentem a táborba. Később gondoltam vissza megyek az erdőbe és eladom a cuccot,de nézem nem jelzi a térkép sehol a csókát az érdőben :/ Így most csak tartogatom a bőrt. Valaki tud valamit,hogy ez mitől lehet? (a táborban lévő hentes nem veszi át azt írja,ott nem tudom leadni)
Bocsi a tudatlanságértElőre is köszönöm aki segít
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest