Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49155328 #52 üzenetére
Nem tudom miért nem tudom bekapcsolni dolby live-ot...
a filmek, szólnak dolby digitalba- a sztereot is felrakja ffdshow a jetaudio-ba, ac3filter media player classic home cinema-ba.
de ha sima mp3-at játszok le jetaudióba akkor csak a prologic szól, és vele főleg a center.
viszont ha media player classiccal játszok le sima mp3-at akkor a sztereo dübörög, és ezt egészíti ki a center és a 2 rear.a live-nak az az előnye, tudom mert volt x-fim, hogy nem szarozik, egyből ezt a jelet küldi az erősítő felé, legyen sztereo a forrás, vagy dts vagy bármi.
jetaudiót hogyan lehet megoldani, hogy legyen mp3-nál is ffdshow audio codec?
a winamp és ffdshow páros esetén serceg a hang.ddl bekapcs ötlet? ez alaplapfüggő lehet?
-
Sziasztok!
az alaplapomon integrált realtel alc889a hangchip van, és olvastam, hogy ez tudja a dolby digital live-ot.
Leszedtem a legújabb drivert realtek oldaláról, de nemtalálok ilyen bekapcsológombot.
Hogyan tudom ezt bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest