Új hozzászólás Aktív témák
-
dascream
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Úgy 2 hete vettem meg az új gépem, és azóta küszködök ezzel a problémával. Szóval, egy Asrock 870 Extreme3-mas alaplapom van, ami ugye integrált hangkártyát tartalmaz. Ha jók az információim akkor egy Realtek ALC892 -t. Win7 64bites op. rendszerem van. Végülis hang az van minden játékban, és film lejátszásakor. De amikor a Team Speak-et használom pár másodperc után elmegy a hangom. Meg volt még egy olyan problémám, hogy amikor a COD 4-et feltelepítettem, nem indult el a multiplayer rajta. De utána jártam és csak annyit kellett tennem , hogy bedugtam a mikrofont és elindult... nem értem ezt sem... de ezek után nem volt hang a játékban, csak ha indításkor bedugtam a mikrofont és még mielőtt a játék betöltött volna kihúztam a mikrofont. Az audio driver-t frissítettem egyszer , mert a win7 rákérdezett.
Lehet bonyolultan magyaráztam el, de ha valahogy segíteni tudnátok nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm! (remélem , hogy megfelelő topic-ba írtam,
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest