Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Speedy2
csendes tag
Helló!
Egy kis problémám adódott a fenti LAN kártyával. Az internet egy SMC7004VBR routerrel van megosztva két gép között. Az egyik gépben egy Realtek 8139D PCI-os hálókártya van és időnként megjelenik egy ikon a tálca értesítéi területén, hogy nincs bedugva a hálózati kábel. Ez főleg akkor zavaró, amikor a két gép között fájlokat másolok, mert akkor félbeszakad a másolás. A routerrel nincs probléma, mert a másik gép tökéletesen megy vele. A kábel szintén jó. Eltávolítottam a driverét és felraktam a legfrissebbet, ami a hivatalos oldalon volt. Azzal meg egyáltalán nem ment. Ugyanúgy marad egy illesztőprogram nélküli Ethernet-vezérlő az eszközkezelőben. Kb. 10 különböző drivert kipróbáltam, míg végül az egyiket sikerült feltelepíteni az .inf fájl módosításával. Azért kellett módosítani, mert nem talált kompatibilis eszközt benne, pedig az is hivatalos volt. Ezzel már annyira működött, hogy létre tudtam hozni a helyi hálózatot, de az meg az ip cím lekérésekor halt meg. Próbáltam manuálisan beállítani az ip-t, a átjáró címét, stb., így azt írta, hogy csatlakozva, de még a router configoldalát se tudtam megnyit, mert időtúllépés lett a vége. Amikor megpróbáltam átállítani a sebességet, akkor meg lefagyott a gép, úgy, ahogy volt. Nos, ez az én gondom. Előre is thx a segítséget.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Synology NAS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest