- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Speedy2
csendes tag
Helló!
Egy kis problémám adódott a fenti LAN kártyával. Az internet egy SMC7004VBR routerrel van megosztva két gép között. Az egyik gépben egy Realtek 8139D PCI-os hálókártya van és időnként megjelenik egy ikon a tálca értesítéi területén, hogy nincs bedugva a hálózati kábel. Ez főleg akkor zavaró, amikor a két gép között fájlokat másolok, mert akkor félbeszakad a másolás. A routerrel nincs probléma, mert a másik gép tökéletesen megy vele. A kábel szintén jó. Eltávolítottam a driverét és felraktam a legfrissebbet, ami a hivatalos oldalon volt. Azzal meg egyáltalán nem ment. Ugyanúgy marad egy illesztőprogram nélküli Ethernet-vezérlő az eszközkezelőben. Kb. 10 különböző drivert kipróbáltam, míg végül az egyiket sikerült feltelepíteni az .inf fájl módosításával. Azért kellett módosítani, mert nem talált kompatibilis eszközt benne, pedig az is hivatalos volt. Ezzel már annyira működött, hogy létre tudtam hozni a helyi hálózatot, de az meg az ip cím lekérésekor halt meg. Próbáltam manuálisan beállítani az ip-t, a átjáró címét, stb., így azt írta, hogy csatlakozva, de még a router configoldalát se tudtam megnyit, mert időtúllépés lett a vége. Amikor megpróbáltam átállítani a sebességet, akkor meg lefagyott a gép, úgy, ahogy volt. Nos, ez az én gondom. Előre is thx a segítséget.
Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- SzoftverPremium.hu
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest