Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
Na, igen. Amikor esténként az ember nem tud leparkolni a hóbuckáktól és kocsisortól (VI.ker); reggel pedig 10 köbméter fagyott havat-latyakot-mocskot kell ellapátolni az elinduláshoz, az nem annyira korrekt.
Bár lehet, hogy velem van a baj; igaz, már gyerekkoromban is hajas-zombival játszottam... -
Cardinella
aktív tag
Bp.X. Most éppen süt a nap, egész normális idő van; bár valamennyire felhős-párás az ég...Persze, reggel a hóeltakarító felszerelést beraktam a kocsiba; attól tartok, szükség lesz még rá. Nagyon utálom a havat...
-
Cardinella
aktív tag
Bp.X. Esik a hó, ami még nem volna tragédia; de dolgoznom kell...
(Ja, egyik kedvenc barátném ma indult Miami-ba..., ááááá nem irigylem...)
[Szerkesztve] -
Cardinella
aktív tag
Bp.X. Zöldesfekete égbolt, éjszakai sötét, szakadó eső, brutál szél, villámok...Mi van má', november végén ilyet?
-
Cardinella
aktív tag
Bp., VI.ker. nyugis naplemente; 27 fok...
(szobában 25,3; P4 alapon 38-40 fok, 1500 RPM;
a fáradtsági szintem+fejfájás=100%) -
Cardinella
aktív tag
''Budapest főpolgármestere arra figyelmeztette a város polgárait, hogy pénteken az előrejelzések szerint újabb tornádóerejű vihar sújtHATja a fővárost. Közleménye szerint fel kell készülni áramszünetre, forgalmi lámpák és jelzőlámpák megrongálódására.''
Kampányzáró kultúrális programsorozat:
1. Tornádó
2. Az Apokalipszis Lovasa lovasbemutatót tart a Hősök terén, majd karikásostorral pattogtatva átvonul a Sportszigetre egy kis díjugratásra
3. Aki elfelejtette becsukni reggel az ablakot ne féljen, a tornádó vinni fogja a keretet is...
(Szerintem, Demszky bosszúja ez a kis tréfa a jogosítványelvételért ... Tornádó, vagy inkább brainstorm...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest