Új hozzászólás Aktív témák
-
Hidi^
aktív tag
Nyomd neki ReaC

-
DanyyX
csendes tag
Hehe, ReaC topic....
Cool...
Remélem hamarosan my case is fölkerül [Aerocool ACRYCLEAR II+] a weboldalra...
-
SzaChe
tag
-
Ijk
nagyúr
Pedig amikor írtam még működött
-
Ijk
nagyúr
A fene
-
Ijk
nagyúr
Bocs a modemeseknek
-
bbazsy
őstag
állat

-
Gyros
csendes tag
Hát szerintem szar mivel nem az enyém

de haverom mivel haverom azér nem baszom le szal Reactor szerintem nagyon jo meg csajod is!!
D lol de geci vaokigy tovább!! GL -
Reac^
őstag
válasz
Gyulavitéz
üzenetére
Metálos mint? mint a fogantyúk?
Most nem sok időm van gépre, főleg az enyémre, mert másnak csináljuk állandóan. Meg nyár van, de jó ötlet mindenképpen! -
Gyulavitéz
csendes tag
Szép, de nem kéne lefesteni valamivel az előlap műanyagját? Annyira elüt az oldallaptól. Ha pl az is olyan szép metálos lenne, az tök jól nézne ki.
-
Reac^
őstag
Ohh! Sorry 1 kicsit övéj voltam a topikomtól

UV Sata: Koolink és bementem a Blufishbe (fehérváron) m ismerem az eladókat, aztán mondta a srác, hogy hoztak ilyen bizbaszokat. Na mondom, pont ez kell. 700ft körül volt.
Vantec Spectrum fanjaim vannak, ezt csak a mustárban láttam idáig, de kivásároltam öket, vagy 8-t vettem és azóta se pesten se sehol nem kapni kéket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kábelek szintén vantec gyártmányúak, szintén a mustárban keresd őket!
Bocsi még1x a késői válaszér...
-
MarKoo
addikt
Látom azért a kis funC egérpad ott fexik a ház mellett. De amúgy a ház nagyon szép, grat.

-
elon
csendes tag
Hali Reac!
Szuper a házad!
Remélem az enyém is hasonló lesz majd 
Hol szereztél UV-s SATA kábelt? írd meg lécci, ilyet keresek én is. Véletlen nem tudod, hol lehet UV-s floppy kábelt vagy kék UV-s ventit kapni? Mindenhol csak zöld meg narancs van már, kékből kifogytak...
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Közben beszereztem 1 naon jó kelléket!!!
UV érzékeny SATA kábel 70cm

Meg meglett csinálva a belső falra is a szivacsos borítás. Az UV táp-nak a kábelei meghosszabítva és a szivacs alatt elvezetve.
Plussz képek:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Reac^
őstag
Kábelek valszeg meglesznek oldva Vantec UV érzékeny tápkábel csomaggal németországból. De ehhez meg kell 1 uj táp, mert a jelenlegire nem fogom rátenni. 2 éves 300W noname

Chieftek DT350-et néztem 12Cm -es halk ventivel.
Még amit mindenképp szeretnék az 1 CoolerMaster AG2 frontpanel v. Cooldrive (nemsokkal drágább).
És a tetejére a gépnek 12cm-es coolink venti, csak ahhoz még flexxelni kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
somitomi
tag
....bar ez a megoldas sem csokkenti nagyon a kabelek szamat:
somitomi
tag
Egy megoldas a tapkabelekre:
baliii
senior tag
nem rossz, sz elejere a fogantyúkat te csinaltad?
-
I_Am
veterán
válasz
BercyFromSG
üzenetére
Fúróba fogható körvágó készlet.
-
BercyFromSG
csendes tag
azt szeretnem megkerdezni, h a plexin a 8cm-es venti elotti lukat mivel vagtad ki?
enis akarok rakni egy ventit a plexire, de nem tudom mivel vagjak 8cs-es kort -
Reac^
őstag
Jaja a vantec cuccokat a minstralból szereztem, nagyon barátságos áron. Az uv pár napja van csak meg, a tápnak meg rövid a kábele, de majd meghosszabítom csak még nem volt rá időm.
A fényképeken tényleg jobban kihozza a gép az UV liláját, amúgy eredetileg szinte alig láccik, csak ami érzékeny rá.
WRZ: Vágsz még lézerrel vagy már mindent a másik srác csinál? Lenne 1 speckó igényem, amit még sehol nem láttam!
-
Szeke
senior tag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
-
Szeke
senior tag
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Nem fognak szeretni érte, de azért elmondom. A M*stralban lehet kapni Vantec UV-érzékeny ventiket 1400 pénz körül. Van ződ, kék.....

-
LukE
veterán
hm, nem rossz, de azert ha eppen raersz, akkor majd rejtsd el az UV csoveket
csinalj valamit a kabelezessel
pakold el a Zalman szabalyzojat, es egesz jo lessz
!egy erre jaro MODERATOR igazan kiszedhetne az aposztrofot a topik cimbol.
[Szerkesztve] -
Nagyon szép! Mi az ablak anyaga? Plexi vagy lexán (Polikarbonát)?
-
T_bee
aktív tag
nah még1 dolog
az alaplap kis piros ledje direkt világít pirosan, mert szerintem belerondít az összképbe...
sztem le lehetne ragasztani egy darab szigszalaggal -
ArmanD.
őstag
Nagyon jól néz ki Reac, bár én lefestetném a helyedbe valami iszonyat metálfényű cool színre! Neked csak UV-katódcső van a gépedben vagy van benne más fényű is az UV mellett? Ezt azért kérdezem, mert nekem két kék katódcső van és szeretnék egy UV csövet is és megkérdezném tőled tudna -e érvényesülni az UV-cső a két kék katódcső mellett?
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
köf.

Kérdés: Visszarakjam a floppy meghajtómat csakazért h vehessek hozzá uv kábelt?! (1400huf)
-
Reac^
őstag
Hali. Gondoltam nyitok 1 témát mivel kiváncsi vok, h teccik nektek a házam
Mindenesetre a lényeg, h még messze nincs készen. Most érkeztek meg a lézer vágott ventirácsok is WRZ-től a napokban (thx!!!). Javaslatokat, tanácsokat, 5leteket, kritikákat, szal mindent várok!
Még tervben van: Billentyűzet Led mod kékre, kék wire kábel a gombok alá. UV Sprével csatlakozók és kötegelt kábelek lefújása. Vantec zöld uv érzékeny táp kábel kötegelő. Már csak a teljesség kedvéért Vantec réz memóbordák és 1 Zalman 7000A-ALCU, de ezek még nagyon messze vannak. Ha megoldható UV sprével a plexire fújás akkor az UT jelet átfújnám.
Röviden a ház tartalma:
- UV set: 2 uv katód, hangérzékeny
- 2x Vantec UV Fan (kék), plusz 1 lesz fentre majd
- Vantec rézbetétes uv érzékeny kábel 60cm és 90cm
- Lázervágott rácsok WRZ-től.
Képek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez 1 jó egér, még annó azért vettem, mert könnyű (könnyebb mint az MX500) meg mert logitech. Játékra és spéci egérpadra nekem pont jó volt anno

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)