Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zotyesz66
őstag
válasz
8nemesis8 #1807 üzenetére
A gyárira nem is emlékszem már, az elég hamar feladta. Elkezdett zörögni de úgy, mintha valami a lapátok közé lógott volna. Persze semmi ilyen nem volt, akkor tettem be a Mini Kaze-t, de az ugye nem szabályozós és volt egy folyamatos magas frekvenciás süvítése, ami annyira nem volt zavaró, de közben meg mégis...
Ez most elmúlt, inkább susogós lett és persze a vinyó rendesen hallatszik.
Szétszedtem teljesen, bár meg lehetett volna oldani szétszedés nélkül is, de így kényelmesebb volt. Nem egy nagy dolog ám szétkapni... -
TaliGa
aktív tag
válasz
8nemesis8 #1807 üzenetére
A venti témához szólva, nálam sztem a HDD-nek van kályhaduruzsoláshoz hasonló mély, bömbölő basszusa, de persze szakaszosan, és csak éjjel hallani
. A ház, illetve maga a fém foglalat erősíti fel gyanúm szerint a finom motor és fejzajt ezekre az agyfeszegető dörmintésekre.
-
madgie
titán
-
Jamboo529
senior tag
válasz
8nemesis8 #1709 üzenetére
Az nem a NAS, hanem a router hibája volna sztem. Milyen routered van?
Mit indítottál újra, a routert vagy a NAS-t?Btw. tegnap ígértél valami féle sebesség tesztet.
Ha volna rá valamikor egy kis időd, megnézhetnéd, hogy nagyobb fájlokat mennyivel visz a PCről a NAS-ra és vissza. -
Zamery
senior tag
válasz
8nemesis8 #1700 üzenetére
Szerintem ne a NAS-nál állítsd ezt be, nekem a routernél van beállítva a DynDNS. Ha beírom a regisztrált címemet a böngészőbe, akkor az 500-as port a NAS bejelentkező menüje, a 9091-es port meg a TM-é.
A NAS beállítások menüben a "Network - TCP/IP" menünél a "HTTP (Web Configurator)" menüpontnál, meg kell adni hogy melyik portot szeretnéd a NAS-nak. A routeredben a beállításoknál pedig létre kell hozni egy "port forwardot" ugyanarra a portra a NAS IP címéhez. A TM-hez szintén kell "port forward" a routerben a külső eléréshez. Illetve még a routernél a DynDNS-t kell beállítani. Nekem van egy ilyen menüpontom hogy: "Dynamic DNS Service" és ott meg kell adni az adatokat amiket regisztráltál.
Mindez NSA-210-en van, nem tudom hogy nálad hogy néz ki, de valószínűleg hasonlóképpen.
-
Zamery
senior tag
válasz
8nemesis8 #1695 üzenetére
Mennyire értesz a linuxhoz?
Ha elnavigálsz az ffp/start mappába akkor szerepel benne egy transmission.sh fájl?
cd ffp/start
lsEzt kéne beírni és akkor listázza a start mappa tartalmát.
Illetve van e olyan fájlod, hogy settings.jsonvi /ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json
Ha ezt beírod, és megjelennek a beállítások akkor oké.
#1695: Pont azért kérdeztem, mert én meg annyira nem értek hozzá.
Na de minden jó ha a vége jó, akkor örülünk nemde? -
-
Kami11
őstag
válasz
8nemesis8 #1691 üzenetére
4.50-es fw. FFPStick-2012-03-19.zip és 2.60-as Tm.
A témaindító cikk követhető egy kis mósosítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Transmission torrent kliens telepítése ZyXEL NSA-210-re
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest