- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gigabyte alaplap topik
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- OLED monitor topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Írtam egy regényt, aztán mikor elküldtem volna beléptett újra és nem küldte el.
Szerintem nem lenne rossz router ez, leszámítva az 5Ghz wifi-t, de pl az emmc szerintem királyság.
Igazából az 5Ghz wifi-t leszámítva minden működik azt hiszem (mivel élesben nem igazán használtam), de küzdök még vele egy kicsit (ha már relatíve sok időt beleöltem -- napi 10p) , csak jelenleg nincs ötletem, hogy merrefelé induljak. Átportoltam a drivert + programot (ami RPC-n vezérli a kis topaz csodát), de inicializálás után egyszerűen nem jön semmi adat és itt megreked, hiba nincs. Mintha a PCIe BAR lenne rosszul konfigurálva, vagy valami apróság, de sajnos nem túl népszerű ez a konstrukció így nincs honnan puskázni (ez a device tree /DTS/ nekem elég új dolog, sok mindent nem lehet / nem tudom hogy kell megoldani vele, pl. zyxelesek megnövelték a PCIe read timeout-ot 20x akkorára, lehet ez kellene nekünk is -- csak nem látom, hogy DTS-el ilyet lehetne, kernel forráshoz meg már nem divat nyúlni -- vagy akkor valószínűleg nem fog bekerülni hivatalos openwrt repoba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Gigabyte alaplap topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest