- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
Kár a felbontásért, pedig jól nézne ki.
-
erdoke
titán
Nana, ne a szavakon/neveken lovagoljunk, és várjuk ki a végét.
Nekem a N1 se "Google Phone", annál is inkább, mert jön a Nexus Two, ami egy QWERTY-s Moto lesz. A "Zune Phone"-ról pedig leírtam, ami most sejthető, az se egy Microsoft Windows Mobile Phone lesz, főleg ami a pozícionálását illeti. Ráadásul nem is egy, hanem 2-3 készüléket rebesgetnek, a másik kettő QWERTY-s, és a tiniket célozza. -
hemaka
nagyúr
jaj, csúnya pletyka, vagy csúnya mobil.
-
plus44
veterán
Elég ratyi koncepció, szvsz...
-
X-Master
tag
Vagy beszáll a Sony is? mert ez a kijelzőfelbontása a PSP-nek is ha jól tudom.Nem gyanús egy kicsit?
-
X-Master
tag
Hajrá WM7, de ez a Zune mobil (ha ilyen lesz) egy rakás szar.Mér kell elcseszni egy ilyen ótvar kijelzővel egy amúgy egész jónak tűnő koncepciót? A Tegra nem bírná el a WVGA-t?
Az év végére ígért 1280x720-as HD-s 1,3 GHz-es HTC mellett nemigen rúg labdába. -
Spancho
senior tag
Lassan iPad méretűek lesznek a mobilok
-
rep3at
őstag
Ez a kép egy kínai mobil képéhez hasonlít
-
smkb
őstag
"ám az érintőkijelzőjét csupán 272x480 képpontos lesz, mely első ránézésre elég gyengének tűnik."
oszt az iphoné mennyivel is nagyobb?
-
erdoke
titán
Én az eddigi információ morzsákból és találgatásokból azt szűrtem le, hogy a WM7 RTM csak júniusra lesz kész, az első készülékek pedig augusztus végétől (vagy szeptembertől) jönnek. Ami korábban jön, az egy fiataloknak, tizen- és huszonéveseknek szánt külön termékvonal, ami nem WM7-et fog futtatni, hanem ugyanazon kernellel egy zártabb, butított (pl. no multitasking) rendszert. Tehát ha Zune Phone lesz is a neve, az nem egyenlő sem a WM7 multimédiás (= kötöttebb UI és hardver specifikációk), sem az üzleti vonalával (OEM-ek játszótere elsősorban).
-
fairi
őstag
Pletyka van bőven látom,csak ne legyen akkora pofáraesés mint az IPadnál......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest