Hirdetés
- Apple asztali gépek
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
És azt hogy magyarázod meg, hogy mindegyik telefonon ugyan az a ROM van gyárilag GXI esetében, és ugyan azzal a Rommal valakinek jól működik valakinek meg nem ?
Nem véletlen, hogy lassan 4 hónap alatt hozzá se tudott szagolni a ZTE ehhez a problémához, és csöndben megy a csere-bere a reklamálásnál az ügyfélszolgálaton.
-
heidricha
őstag
No igen... még egy érv: ugyanazzal a ROM-mal gyökeresen másképp viselkedik két GXI, sőt a rendetlenkedő hardverek egyik napról (óráról...) a másikra képesek "ég és föld" mértékű eltéréseket produkálni!
Ha minden darabbal így lenne, akkor lehetne szoftver, így is lehet (pl. eltérő GPS hw-hez másképpen hangolt driver kellene) de gyanúsabb, hogy hibás a hw!
A Samu javítása a yenge vételt célozta, itt teljesen azonos vétel mellett hol használja a jelet, hol meg nem. Lehet, hogy javított vétellel jobb lenne az összhatás, de a hw. "összevissza" viselkedésére ez önmagában nem magyarázat.
-
heidricha
őstag
Nekem a holdat látja, hasonlóan a B-hez, csak néha nem hajlandó használni.
Viszont eddig azt hittem, mindenki másnak jó a GPS, most elbizonytalanodtam kissé.
Akinek semmi sem látszik, az szabadban, vagy beltéren lehet? Beltéren nem kötelező, az legfeljebb a kisebb csoda, ha véletlenül működik. Szabadban érdekes, max. autóban. -
-
junkpod
nagyúr
megvan a megoldás ha nem működik a "telepítés" gomb, valamelyik appnak engedélye van arra, hogy átlátszó gombokat használjon, ez veszélyes és megvéd a rendszer, azzal, hogy letiltja a rendszer gombokat (pl. Telepítés gomb).
Megoldás ha leállítod azt az appot ami ezt okozza, keresd meg, nálam a Soft button volt a ludas. Telepítés utánn újraindíthatod.(részletesebben XDA-n találsz erről infót) LINK
-
junkpod
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Apple asztali gépek
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciófigyelő: Humble 'Worms 30th Anniversary' Bundle (PC)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem is gyanús volt a dolog. 
; a GPS státusz egyetlen próbája pedig ez volt 10 perc után: