-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
domerator #10415 üzenetére
Tasker tudja a 2G/3G váltást, én is használtam régebben, de kipróbáltam, ezen a telefonon azt írja, sajnos ez a beállítás nem elérhető. Káromkodtam is neki egy sort...
Egyébként WiFi nélkül mobilneten auto szinkronnal, néhány hívással, meg minimális basztatással nekem is elmegy 2 napot erőlködés nélkül. Csak ilyenre azért elég ritkán van példa, mert egy-egy filmet vagy letöltést mindig bekapcsolok rajta.
-
Torento
tag
válasz
domerator #6517 üzenetére
Ha normális feltöltést akarsz akkor használd a gyári töltőjét.
Biztos vagyok benne h usb-ről nem képes normálisan feltöltődni. (még ha ki is írja h 100%) Mulkoában olvastam akumlátorokól,fajtáikról azoknak tulajdonságairól,töltéséről.....A gyári töltőknek/adaptereknek mindig olyan a volt és mA kivezérlése h az a lehető legjobban feltöltse. (Egyszer töltöttem egy ZTE Skate-et nokia lumina710 töltővel...fele annyit bírt)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest