Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz ko9 #3501 üzenetére

Én ezt betudom annak, hogy ha az itthoni nettel próbálok helymeghatározást csinálni (az online Maps is tud ilyet), akkor azt mondja, hogy Szegeden vagyok...ami innen csak 250km...A lényeg az, hogy ez így piszok gyors.

Viszont újabb kérdésem lenne. Ahogy megjött a telefon, gyári Launcher-t leváltotta az ADW EX (az utolsó frissítés óta nagyon durván jó lett), ez alapból kirakott pár ikont a főképernyőre. Köztük az üzenetek ikonját is, a zöld kockaformájú Chat ikon alakú akármit, szóval a gyári üzenetkezelő ikonját. Mivel a Handcent váltotta azonnal, nem is érdekelt. Az SMS Backup+ visszaállította az üzeneteket a Gmail fiókomból, és élveztem, hogy megvan minden. Kíváncsiságból meg akartam nézni, milyen a gyári program, de azt kaptam, mikor ráböktem, hogy nincs telepítve a telefonra. És a menüben sem találtam. Nem is nagyon érdekelt. Erre reggel arra ébredek, hogy zöld LED jelzés van, és van 394 új üzenetem, és dupla jelzés. Egy a Handcent-től, és egy a gyári üzenetkezelőtől. Ami egyébként kinézetre pont olyan, mint a 2.3.7-ben volt. Hogy került fel magától ez, vagy miért nem láttam előtte?

Illetve az akkuhasználatnál, az előzményeknél nálam nincs Deep Sleep sor. Pedig itt a topikban pár oldallal ezelőtt egy ilyen képernyőmentésen ilyet is láttam.

Új hozzászólás Aktív témák