Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Gaming notebook topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Analóg fényképezés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Én ezt betudom annak, hogy ha az itthoni nettel próbálok helymeghatározást csinálni (az online Maps is tud ilyet), akkor azt mondja, hogy Szegeden vagyok...ami innen csak 250km...A lényeg az, hogy ez így piszok gyors.
Viszont újabb kérdésem lenne. Ahogy megjött a telefon, gyári Launcher-t leváltotta az ADW EX (az utolsó frissítés óta nagyon durván jó lett), ez alapból kirakott pár ikont a főképernyőre. Köztük az üzenetek ikonját is, a zöld kockaformájú Chat ikon alakú akármit, szóval a gyári üzenetkezelő ikonját. Mivel a Handcent váltotta azonnal, nem is érdekelt. Az SMS Backup+ visszaállította az üzeneteket a Gmail fiókomból, és élveztem, hogy megvan minden. Kíváncsiságból meg akartam nézni, milyen a gyári program, de azt kaptam, mikor ráböktem, hogy nincs telepítve a telefonra. És a menüben sem találtam. Nem is nagyon érdekelt. Erre reggel arra ébredek, hogy zöld LED jelzés van, és van 394 új üzenetem, és dupla jelzés. Egy a Handcent-től, és egy a gyári üzenetkezelőtől. Ami egyébként kinézetre pont olyan, mint a 2.3.7-ben volt. Hogy került fel magától ez, vagy miért nem láttam előtte?
Illetve az akkuhasználatnál, az előzményeknél nálam nincs Deep Sleep sor. Pedig itt a topikban pár oldallal ezelőtt egy ilyen képernyőmentésen ilyet is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest