Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windowsos tablet topic
- Némi kompromisszummal a megfizethető árért
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Nekem is kikapcsolgatott kb 4 hónapos korában kezdte el, nekem az aksikitámasztás eddig bevált, azóta magától nem kapcsolt ki sosem.

Szerintem egy próbát megér én legalábbis így voltam vele, ha meg így se jó akkor csere. Ha a kitámasztás ellenére újból elkezd kikapcsolgatni, akkor én is cseréltetni fogom, de kitámasztás óta (lekopogom) nem történt ilyen...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest