Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Szia!
Sajnos nálam is akad a kép videófelvételnél, illetve sima fényképezésnél is ha mozgatom a kamerát szintén akad az élőkép. Először én is azt hittem, hogy szoftveres hiba, de kipróbáltam más kameraprogrammal is ill. custom ROM-on is ugyanúgy jelen van a hiba. Érdekes módon gyér fényviszonyok mellett nem tapasztalható a jelenség. Azt is tudni kell, hogy egyszer már cseréltettem a telefont, az elsőnél nem volt még meg ez a hiba.
Majd kérlek jelezz vissza sikerült-e cseréltetned, mert ha igen, akkor én is bevállalok még egy cserét (meg ahogy olvastam már nem sokáig él ez a cseréljük a készüléket módszer a garanciánál).
Gabor777: Szerintem nincs köze a frissítéshez, már csak azért is, mert nekem gyári B04-en, NextV2-n és NextV2_A-n is ilyen, úgyhogy ez hardware hiba lesz.
#14272: Szerintem elég ritka hibáról van szó, mert nem nagyon emlékszem hogy más panaszkodott volna emiatt.
-
Mate
nagyúr
Inkább kedden menny be
Nekem frissítés óta egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt. Régivel eddigre lett volna már jó pár.
Régen mindig wifiszakadás+kezdőképernyő fagyás volt. Most csak a wifi dobódik el, ha nem nyúlok hozzá egy ideig, bár ez valószínűleg routert gond. Ahogy olvastam még iphone-on is van ilyen jelenség, illetve jó pár felső kategóriás készüléknél. Mindig a router volt a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest