Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
curtis2
aktív tag
válasz
tibyke
üzenetére
Hello,
Egyszer cseréltem a telot, de a gps hasonlóan gyenge, mint korábbin. Youtube-on van fent egy videó GPS Status-szal, amin pár másodperc alatt beltéren 6/6 műholdat talál a készülék. Az enyém esetleg talál 1 perc alatt műholdat, de azt nem fixálja. Kint általában 2-3 perc alatt fixál..esetleg.
nem tudom, ez általános, vagy cseregyanús a készülék..
-
heidricha
őstag
válasz
tibyke
üzenetére
Gondolom nincs mobil net Nálad sem. Nekem az oldotta meg viszonylag tartósabban (csak egy hete van), hogy lett net - és nem csak azzal, hogy az AGPS adatokat frissíted.. 67 nap az nagyon sok, 5-6 nap a maximum, amíg értelme van!
Nekem net nélkül (de azért engedélyezett mobil adatok mellett) sem volt mindig teljesen használhatatlan, többnyire a 2 percebe belefért a fix ideje - de pár naponta előjött a "sosincs fix", sokszor rebbot megoldotta, volt, hogy csak a kivárás - újrapróbálásokkal.
Viszont a mobilnet mellett olyan, mint másnak: max 20 sec, de inkább kevesebb - és még az A-GPS állpotától sem függ - legalábbis úgy tűnik egyelőre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő