Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

veterán

válasz zeg #11341 üzenetére

nem értem mi a gond. sima virágbolti 3betűs, tehát sem a kezelhetőséggel, sem a dizájnnal nem lehet gond, a hardver alap 5 incses lcd-s wince 5.0. Szerintem nagyjából mind ilyen. Frissítés? Hát sajnos a virágboltban mindig frissebb a térkép mint garminéknál és ráadásul válogathatok, hogy melyik térképgyártóét melyik országhoz használom, ami egyáltalán nem mindegy.
    nem e-pénisz huzogatásként írtam, azt, hogy 1 perc alatt talál pozíciót hanem azért, hogy a többiek is tudják, hogy nem gagyi gps csip van a telefonban, legalábbis nem rosszabb mint bármelyik kommersz gps kütyüben (ártól függetlenül). Csak a profi iprai gps-ekben van jobb csip, de annak sem a vétele pontosabb, hanem a liszenszelése drágább és emiatt ki tudja dekódolni az amcsi jeltorzítást, de a vevő része szvsz tök ugyanaz...

• heidricha

őstag

válasz zeg #11341 üzenetére

Sok noname is ugyanazt a térkép forrást használja, Mo esetén vásárolható mintha összesen kettő lenne, de majd a szakértők kijavítanak!

Tuti, hogy nem teljesen véletlen az árkülönbség, ebben nem kételkedem, de elég fontos, hogy ki mire használja, ettől még nem kell leszólni egyiknek sem a másikat. Ha valaki havonta egyszer megy navi mellett, az teljesen más, mint aki naponta használja, utóbbi esetben a 10:1 helyes működés messze nem elegendő, és az ilyen megbízhatóság (ha tényleg elérhető) bizony nem olcsó!

Személyes tapasztalat:
    - Sygic folyton a málnásban köt ki, legutóbb a még meg sem nyitott M5-M0 szakaszon akart vinni erőnek erejével, korábban egy földúton akadtam el vele, ami szerinte burkolt volt.
    - iGo - mivel nem létezik, valahogy rossz érzésen van vele kapcsolatban. Amennyit láttam, az végül is tetszett, de nem tartok ilyesmit a telefonon!
    - Route66 nekem bejött. Primitív, de jól használható, a térkép offline, de ha van net, akkor forgalommal okosodik valahogyan. Tud kamiont is, de nem volt komoly teszt, amit csináltam. Nem vettem meg, így elment a hangja 30 nap után. :)
    - Az ingyenesen használható cuccok profinak nem valók, ez tény. Nekem speciel nagyon jó tapasztalataim vannak mind a Google, mind az OSM, vagy a Waze térképeivel. Az alkalmazás más kérdés, a Waze kezd nagyon jó lenni szerintem, csakhát mobilnet az hamar hiányozni fog hozzá. Kamionban persze nem ez lesz, ami leginkább hiányzik.

Off vége, remélem, nem húztam ki még a gyufát! Van kimondottan ilyen topic is?

Új hozzászólás Aktív témák