Hirdetés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
nem értem mi a gond. sima virágbolti 3betűs, tehát sem a kezelhetőséggel, sem a dizájnnal nem lehet gond, a hardver alap 5 incses lcd-s wince 5.0. Szerintem nagyjából mind ilyen. Frissítés? Hát sajnos a virágboltban mindig frissebb a térkép mint garminéknál és ráadásul válogathatok, hogy melyik térképgyártóét melyik országhoz használom, ami egyáltalán nem mindegy.
nem e-pénisz huzogatásként írtam, azt, hogy 1 perc alatt talál pozíciót hanem azért, hogy a többiek is tudják, hogy nem gagyi gps csip van a telefonban, legalábbis nem rosszabb mint bármelyik kommersz gps kütyüben (ártól függetlenül). Csak a profi iprai gps-ekben van jobb csip, de annak sem a vétele pontosabb, hanem a liszenszelése drágább és emiatt ki tudja dekódolni az amcsi jeltorzítást, de a vevő része szvsz tök ugyanaz... -
heidricha
őstag
Sok noname is ugyanazt a térkép forrást használja, Mo esetén vásárolható mintha összesen kettő lenne, de majd a szakértők kijavítanak!
Tuti, hogy nem teljesen véletlen az árkülönbség, ebben nem kételkedem, de elég fontos, hogy ki mire használja, ettől még nem kell leszólni egyiknek sem a másikat. Ha valaki havonta egyszer megy navi mellett, az teljesen más, mint aki naponta használja, utóbbi esetben a 10:1 helyes működés messze nem elegendő, és az ilyen megbízhatóság (ha tényleg elérhető) bizony nem olcsó!
Személyes tapasztalat:
- Sygic folyton a málnásban köt ki, legutóbb a még meg sem nyitott M5-M0 szakaszon akart vinni erőnek erejével, korábban egy földúton akadtam el vele, ami szerinte burkolt volt.
- iGo - mivel nem létezik, valahogy rossz érzésen van vele kapcsolatban. Amennyit láttam, az végül is tetszett, de nem tartok ilyesmit a telefonon!
- Route66 nekem bejött. Primitív, de jól használható, a térkép offline, de ha van net, akkor forgalommal okosodik valahogyan. Tud kamiont is, de nem volt komoly teszt, amit csináltam. Nem vettem meg, így elment a hangja 30 nap után.
- Az ingyenesen használható cuccok profinak nem valók, ez tény. Nekem speciel nagyon jó tapasztalataim vannak mind a Google, mind az OSM, vagy a Waze térképeivel. Az alkalmazás más kérdés, a Waze kezd nagyon jó lenni szerintem, csakhát mobilnet az hamar hiányozni fog hozzá. Kamionban persze nem ez lesz, ami leginkább hiányzik.Off vége, remélem, nem húztam ki még a gyufát! Van kimondottan ilyen topic is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest