Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti találkoztatok olyan hibával, hogy minden jel nélkül egyszercsak nincs érintési és billentyűzár hang, hiába van bekapcsolva?
Nem tudom mitől van, tegnap még semmi gond nem volt, de ma leraktam reggel szokás szerint rezgő módba, de miután kikapcsoltam a vibra módot nincs se érintési, se bill. zár hang...
Viszont érdekes mód ah beállítom a tárcsázó hangját ott van bill. hang, csengés, játékok hangja szintén van, de pl a fényképezőben szintén nincs, pedig nem vagyok se néma, se rezgő módban...Próbáltam kikapcsolni-bekapcsolni többször is, aksit is kivettem, de semmi...
Ti találkoztatok ilyesmivel illetve mit gondoltok, én még a B03-as szoftot használom, érdemes lenne megpróbálni a B04-re a frissítést, az megoldhatja elvileg?
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest